info@ocupat.es

Presentadora i conductora de OCUPA'T

Beatriz Salas serà l'encarregada de dirigir i presentar el cicle de conferències del fòrum OCUPA'T, presidint l'acte oficial d'apertura que comptarà amb l'intervenció i participació del Regidor de Promoció Econòmica, Xavi Ochando, i el Secretari Autonòmic d'Ocupació i Director General de GVA LABORA, Enric Nomdedéu.

QUAN?

Divendres 22 de febrer
De 9:00 a 14:30h
Sala de conferències
Centre de Congressos, fires i trobades

Coneix a: Beatriz Salas

Beatriz Salas és Periodista i treballa actualment a una cooperativa d'advocats coordinant les tasques de comunicació interna i externa.

És llicenciada en Ciències de la Comunicació/Periodisme per la Universitat CEU Cardenal Herrera (València), Màster en Ràdio impartit per COPE i la Universitat CEU Sant Pablo (Madrid). També té el CAP perquè, a banda del Periodisme, el camp de l'educació és altra de les seues passions.


Els més de deu anys d'experiència professional els ha adquirit en diferents mitjans com a Metro (diari gratuït desaparegut), Cadena Cope (Madrid i Alacant), Ràdio Vila-real o gabinets de comunicació com el de la Presidència de la Generalitat. També va crear la seua pròpia empresa, Comunica't, junt amb una companya.


Ha col·laborat com a presentadora en diferents gal·les, desfilades i esdeveniments socials de la província destacant els que ha organitzat ella mateixa com una marxa Holly Colors a benefici de l'associació Conquistando Escalones o diferents edicions de la Marxa Solidària Canina a favor de SOS Manada.


En els últims anys, en col·laboració amb Gmajúscula, i gràcies a la Diputació i la Cambra de Comerç ha exercit de formadora de Comunicació per a emprenedors i empresaris amb cursos com ara, Tècniques per a parlar en públic, Gestió del temps, Xarxes Socials o diferents dinàmiques de grup.