info@ocupat.es

QUÈ POTS FER HUI PER A TROBAR TREBALL DEMÀ?

Accions xicotetes, mantingudes al llarg del temps, són l'única garantia d'èxit per a obtindre el resultat que tant esperes: el teu treball. Si ja saps quines són, per què no les duus a terme? I si ja les estàs portant, per què a tu no et funcionen?

Brillar és tot en un art, però el primer que has de fer és saber com. T'atreveixes a descobrir-ho?

QUAN?

Divendres 22 de febrer
De 9:30 a 10:30h
Sala de conferències
Centre de Congressos, fires i trobades

Elena Arnaiz és psicòloga especialitzada en l'àrea de gestió de persones (amb formació postgrau en Direcció de Persones i Gestió de Recursos Humans). Ha exercit tota la seua carrera professional en l'àmbit de la identificació i el desenvolupament de talent. Està certificada en Coaching per ICF i acompanya a professionals i directius a nivell nacional en el desenvolupament de les seues carreres professionals i de les seues competències directives: comunicació, lideratge, gestió d'equips, marca personal.

La millora de l'actitud davant situacions de canvi i el desenvolupament professional conformen un important nucli de la seua activitat professional que duu a terme en el seu projecte Elena Arnaiz Talento & Acción. Dissenya i imparteix programes de desenvolupament personal i professional el principal objectiu del qual és potenciar i impulsar el talent dels professionals amb la finalitat última que aconseguisquen els seus objectius professionals o incrementen el seu nivell d'acompliment.

La formació, la facilitació i la comunicació són les seues grans passions i, a més de les diverses formacions in company que realitza, forma part del quadre docent de ESIC Business School en el Màster en Direcció de Persones i Desenvolupament Organitzatiu i en el Màster de Gestió Comercial impartint les matèries d'Identificació del Potencial Humà i Marca Personal, així com en el Màster en Direcció de Persones de la Cambra de Comerç de Gijón en les àrees de marca personal i employer branding.

Elena és, a més, membre de la junta directiva de l'Associació Espanyola de Direcció i Desenvolupament de Persones a Astúries i conferenciant a nivell nacional en matèries relacionades amb desenvolupament professional, personal branding, lideratge, intel·ligència emocional, actitud i gestió de persones.