Área Formación

Área Formación és una entitat amb un bagatge de més de dues dècades d'experiència i amb 11 centres propis i associats a la Comunitat Valenciana, actualment en expansió a nivell nacional.

El nostre experimentat quadre docent converteix les nostres aules en veritables ESPAIS D'APRENENTATGE especialitzat en Formació Professional per a l'Ocupació i formació privada per a empreses, sectors i col·lectius.

La formació i capacitació de treballadors i professionals en funció de la seva situació i expectatives és l' objectiu al qual destinem l' esforç del centenar de persones que formem aquesta organització. La inserció laboral, l' adquisició i certificació de competències professionals i la projecció dels nostres alumnes en el món de l' empresa, són els eixos que vertebren tota l' activitat dels nostres centres.

La nostra MISSIÓ és descobrir i potenciar les habilitats i actituds de les persones, per tal de visualitzar-les per aprofitar les oportunitats que ofereix el mercat laboral des d' una visió holística sobre la importància que per a la vida i benestar de les persones té el seu desenvolupament professional i laboral. Per això, ens ocupem des de la gestió de la formació oficial subvencionada i bonificada, sent entitat homologada. Així mateix, a l' assessorament a les empreses en la formació dels seus treballadors, com també a l' orientació professional i formativa permanent dels nostres alumnes, d' acord amb els nostres VALORS: Compromís, desenvolupament integral de les persones, honestedat, perseverança i calidesa.

Sabem el necessari i important que és la nostra feina i ens sentim molt orgullosos de les fites dels nostres alumnes i de pertànyer a una organització on les persones són el primer.

No se ha encontrado ningún resultado

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Área Formación i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV