Colorobbia

Colorobbia Espanya va ser fundada el 1988, i amb el pas dels anys s'ha convertit en una de les majors fàbriques del món de frites, pigments i altres productes per a la indústria ceràmica i del vidre.

La investigació i l'ús de les millors matèries primeres, l'aplicació d'estrictes controls i estar a l'avantguarda tecnològica, ens permet oferir una àmplia gamma de productes d'alt valor afegit i una assistència especialitzada als nostres clients.

La clau del nostre progrés és la recerca i innovació en tecnologia i productes, que ens permet adquirir amplis coneixements i solucions tècniques òptimes, sempre a favor de la millora contínua.

No se ha encontrado ningún resultado

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Colorobbia i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV