L'esdeveniment ha finalitzat.

Responsable de futura Agència de MGS Segurs

MGS Seguros Vila-real

Inscripcions tancades

Dins del marc estratègic de la nostra Entitat, necessitem incorporar a un/a nou/a professional a la nostra àmplia xarxa d'agents exclusius desenvolupant un Pla de Carrera Professional a llarg termini. La persona seleccionada es farà càrrec de la gestió i desenvolupament comercial a VILA-REAL assumint la direcció del seu propi negoci.

Funcions

Les seves funcions principals consistiran en la generació de nous clients, posada en marxa d'accions comercials, seguiment, planificació i execució d'objectius comercials, establiment i execució d'estratègies comercials, fidelització de la cartera a través de les campanyes comercials promogudes per l'Entitat, gestions administratives necessàries i adopció de totes les mesures que promogui l'Entitat.

S'ofereix

- Interessant paquet retributiu fix durant els 4 primers anys. Ràpel per vendes en funció de la consecució d'objectius. Incentius per Campanyes. Viatge incentiu.

- Formació general i específica que li permetran operar com a Agent Exclusiu amb inscripció a la DGSFP a càrrec de l'empresa. Formació addicional de Màrqueting, vendes a través de RRSS, captació de clients i tècniques de venda.

- Integració en l'equip comercial amb més de 20 anys d'experiència en el desenvolupament de professionals. Suport professional constant durant el desenvolupament i consolidació del negoci, amb obertura de nova agència pròpia a la zona.

- Desenvolupament i consolidació del seu propi negoci, amb importants expectatives tant econòmiques com professionals.

- Àmplia gamma de productes asseguradors i financers en entorn web

- Tipus de contracte: Mercantil

- Disponibilitat horària: flexible, híbrida.






Requisits

- Caràcter emprenedor.

- Imprescindible residència a Vila-Real

- Iniciativa i vocació comercial. Es valorarà experiència comercial i àmplia xarxa de referències a la zona.

- Capacitat de liderar la gestió d'una cartera de clients.

- Formació en grau mitjà o superior.

- Coneixements informàtics.

- Resolució de conflictes

- Proactivitat

- Orientació a objectius