Carolina San Miguel

Publicada en Publicada en Ponents, Tallers pràctics

Carolina és una emprenedora que somriu tots els dies, amb ganes de fer moltes coses, i desitjant aprendre algo nou cada dia, expectant davant les noves oportunitats.

Si alguna cosa ha après en aquests anys és a caure i alçar-se, superar els fracassos com si no hi haguera més oportunitats, aprofitar al vol les que sorgeixen, a reinventar-se i formar-se contínuament, i ressorgir de les cendres… sempre. Sap adaptar-se als canvis, i li encanta somiar. Per a aconseguir els seus somnis, marca les seues metes i les fileteja en parts per a poder aconseguir-les.

Ha estudiat en la Universitat Jaume I la Diplomatura de Gestió i Administració Pública. D’altra banda, ha cursat en I & S BusinessSchool la titulació de MBA Executive i de forma constant assisteix a Cursos, Seminaris, Jornades, etc que estiguen relacionades amb les habilitats directives, coaching, lideratge, màrqueting, vendes, publicitat, comunicació, etc, També ha realitzat un Postgrau en Urbanisme i Ordenació del territori, i a partir d’ací tot ha anat enfocat cap a altres àmbits: Master en Comunicació corporativa i política, Curs de Storytelling, Postgrau en Màrqueting, Comunicació i Esdeveniments, Formadora de formadors, Productivitat i Gestió del temps, Lideratge i participació pública, Tècnic en implantació de la llei de protecció de dades, Community Manager, Coaching per a l’èxit…

Actualment dirigeix la seua pròpia empresa, CuatroNoventa, que es dedica a la comunicació, consultoria d’emprenedors, fotografia i formació d’empreses, empresa des de la qual desenvolupa gran part de la seua labor professional i dirigeix i imparteix classes de marca personal, comunicació, protocol i esdeveniments, xarxes socials, màrqueting, … També forma part de Gobernatia, Escola de Lideratge i Alt govern.