Fabián Villena

Publicada en Publicada en Conferències, Ponents

Fabian Villena és, entre moltes altres coses, el director de l’Institut d’Actituds Positives, director i presentador del programa de TV “Actituds Positives”, docent en la Universitat Politècnica de València (UPV) dins del Màster en Adreça de Màrqueting i Comunicació, responsable de comunicació en APADIS, expert en Coaching, coach emprenedor i Llicenciat en Psicologia per la UNED.

Però, alló realment important, és que Fabian és una persona feliç. En gran manera es deu al fet que es troba en el lloc que ell mateix ha triat, acompanyat de les persones que vol i dedicant-se a una cosa en la que creu i que aporta valor a la vida dels altres.

El camí per a arribar fins a ací no li ha sigut fàcil. Ha tingut múltiples experiències amb resultats no esperats (molts, a açò, ho consideren “errors”), i ha hagut de desaprendre en multitud d’ocasions per a poder avançar, ja que creences consolidades li impedien obtenir la vida que desitjava.

Fins que un dia ho va tindre molt clar. Es va dir: jo vull dedicar-me a “ajudar a que les persones facen alló que volen fer”.

Fabián compartirà amb nosaltres les seues experiències i els seus coneixements, ajudant-nos a trobar el nostre camí i, igual que ell, ser també feliços.