Ventocar

Ventocar és el concessionari oficial Linde Material Handling a Castelló, on la marca comercialitza carretons elevadors, transpaletes, carretons retràctils, apiladors o carretons per a passadissos estrets, a més de prestar serveis estratègics vinculats al sector de la manutenció i la logística. Però Ventocar no és només un concessionari de venda, entre els serveis que ofereix per als seus clients a Castelló, destaca el lloguer a curt termini de carretons que demanen moltes empreses del sector hortofructícola, de gran utilitat durant els pics de treball que coincideixen amb les campanyes de recol·lecció. Ventocar, a més, també allotja el taller de reparació oficial de Linde i el centre de formació oficial per a carreters de l'empresa en el mateix Castelló, a banda del servei de distribució de recanvis, accessoris i adaptacions de la marca.

Ofertes de treball relacionades

Ventocar
Província de Castelló

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Ventocar i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV