Neolith

NEOLITH és el líder mundial en pedra sinteritzada. Una superfície arquitectònica revolucionària i innovadora amb característiques tècniques superiors, elaborada amb matèries primeres 100% naturals.

Des de la seva creació el 2009, NEOLITH s'ha convertit en la millor solució per a espais interiors i exteriors, combinant un disseny exquisit amb una alta funcionalitat.

NEOLITH és qualitat, versatilitat, durabilitat i sostenibilitat, però també classe, elegància, estil i subtilesa; creada per satisfer les necessitats més exigents del món de l'arquitectura i l'interiorisme a través de les seves diferents col·leccions, aptes per a qualsevol tipus d'aplicació com encimeres de cuina, banys, façanes, paviments i fins i tot mobiliari.

NEOLITH és sostenible i ecològica, amb l'ambició de posicionar-se com la marca número u d'elecció a nivell mundial, tant per a professionals com per a usuaris, contribuint a seguir creant espais únics i generant experiències de marca extraordinàries.

Ofertes de treball relacionades

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Neolith i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV