L'esdeveniment ha finalitzat.

Adda Ops

ADDA OPS S.A. és una empresa familiar amb més de 30 anys d'experiència en el sector de la construcció i els serveis. Des d'un enfocament basat en la qualitat, el respecte a l'entorn i la innovació tècnica, la companyia ha sabut transformar la seua experiència fins a convertir-se en una companyia amb una àmplia presència a tot el territori nacional.

En els seus inicis l'empresa es dedicava a la urbanització, construcció i promoció de tot tipus d'habitatges (edificis, apartaments de costa, urbanitzacions, residencials, naus industrials, habitatges de turisme rural, etc) i estava constituïda per una sèrie de divisions específiques, cadascuna de les quals es dedica a una àrea determinada de negoci.

Els serveis de control de fauna es van convertir en la principal línia de negoci de la companyia, arribant a suposar el 50 % de la facturació anual de la mateixa. Adda Ops ha executat els més importants contractes de control de fauna al llarg de tot el territori nacional (fins a 65 contractes diferents), sent la primera empresa a realitzar el control de conills a les plataformes d'Alta Velocitat (AVE) de tota Espanya per a ADIF o l'aprofitament d'ungulats al Monte el Pardo per a Patrimoni Nacional, entre molts altres.

Des de l'any 2012, Adda ha centrat part de la seua activitat en els treballs forestals, tan importants avui dia per a la protecció i cura del medi ambient. Des d'aleshores. la companyia sempre ha estat compromesa amb la qualitat, el medi ambient i la seguretat i salut dels seus empleats i col·laboradors.

En els darrers anys, Adda ha gestionat els recursos naturals de manera sostenible, arribant a ser referència en el camp de la gestió forestal. Ha participat en les principals obres forestals de la província de Castelló i voltants, executant treballs tant amb l'Administració Pública com amb grans empreses privades.

Recentment l'empresa ha entrat en el camp de la Sanitat Ambiental, sent l'encarregada del control de mosquits i simúlids en la zona nord de la província de Castelló.

Ofertes de treball relacionades

Adda Ops
La Salsadella

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Adda Ops i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV