Funcions
Funcions generals:
- Executar i assegurar el funcionament de les mà quines de la seva secció segons criteris i directrius de qualitat i producció per garantir la continuïtat del procés productiu
- Programar les mà quines de la seva secció d' acord amb les confeccions o ordres a realitzar, aixà com proveir de material a les mateixes per poder realitzar les comandes o ordres i aixà evitarions.
- Realitzar els controls interns marcats en cada secció per verificar que les confeccions s' estan realitzant d' acord amb parà metres de qualitat, client i producció.
- Col·laborar amb l'equip d'operaris de la seva secció per coordinar les mà quines i el personal, i que hi hagi un ritme continu i fluid per a l'execució de comandes.
- Proporcionar i col·laborar en la formació de nous operaris de la secció per capacitar els seus companys en el desenvolupament de funcions del lloc d'acord amb els procediments i processos de treball de la seva secció.
- Col·laborar amb el departament de qualitat per a la recopilació de mostres per tal de procedir al seguiment de les mimes per valorar l'evolució de la fruita.
- Desenvolupar i estandarditzar el funcionament del mètode Lean en les seccions en les quals estigui en marxa per assegurar la seva utilitat i ús d' acord amb els processos i procediments de treball.
- Executar i verificar les accions especificades en els requeriments legislatius per mantenir la seguretat alimentà ria i la seva zona de treball neta i ordenada.
- Proporcionar suport a les diferents à rees i seccions vinculades al magatzem en els moments de disminució de la producció.
Funcions especÃfiques:
- Programar i realitzar modificacions de sortides del calibrador seguint les indicacions de les persones a les quals reporta per complir amb la demanda de producció.
- Registrar totes les incidències per portar un control del que es bolca en cada moment i de les aturades de producció per tal d' analitzar cada desviament en la producció.
- Informar i comunicar a la seua posat transversal i cap immediat d'avaries o ompliment inapropiat dels pulmons de totes les seccions i/o eixides per a assegurar un flux correcte de fruita.
Requisits
- Experiència Valorable experiència com a operari en general i/o maquinista.
- Formació Formació de manipulador d' aliments.
- Coneixement especÃfic del producte i materials.
- Coneixements bà sics en ofimà tica
- Es valorarà coneixements especÃfics de varietat i calibres de taronges i processos de producció.
- Competències transversals:
- Orientació a l'assoliment
- Orientació al client intern i extern
- Flexibilitat i gestió/adaptabilitat del canvi
- CompromÃs amb l' organització i l' entorn
- Competències especÃfiques:
- Treball en equip i cooperació
- Preocupació per l' ordre i la qualitat
- Capacitat d' aprenentatge
- Polivalència