L'esdeveniment ha finalitzat.

Operari/a de cataractes

Frutínter Província de Castelló

Inscripcions tancades

Funcions

- Executar i assegurar el correcte funcionament de la catarata, respectant les ordres de tractament facilitada pel departament de qualitat per proporcionar un tractament òptim en la fruita.

- Realitzar i registrar els brous de tractament d'acord amb les directrius del departament de qualitat per assegurar l'estat i vida comercial de la fruita.

- Gestionar l'estoc dels productes de la seva secció d'acord amb les necessitats de treball per assegurar un proveïment continu de productes.

- Executar la desinfecció i neteja de les màquines de forma diària d'acord amb els criteris normatius per assegurar un òptim manteniment i ús de la maquinària.

- Realitzar la desinfecció de la zona de rentadores i cataractes segons directrius del departament de qualitat amb la finalitat de deixar-la neta per a següents usos.

- Desenvolupar i estandarditzar el funcionament del mètode Lean en les seccions en les quals estigui en marxa per assegurar la seva utilitat i ús d'acord amb els processos i procediments de treball.

- Executar i verificar les accions especificades en els requeriments legislatius per mantenir la seguretat alimentària i la seva zona de treball neta i ordenada.

- Proporcionar suport a les diferents àrees i seccions vinculades al magatzem en els moments de disminució de la producció.

- Supervisar i assegurar el compliment de la normativa en matèria de PRL en el personal de la seva secció amb la finalitat de mantenir els estàndards de seguretat i salut de l'empresa, evitant posar en risc el seu equip.


Requisits

- Formació manipulador de productes fitosanitaris.

- Experiència no s'exigeix

- Competències transversals:

  • Orientació a l'assoliment
  • Orientació al client intern i extern
  • Flexibilitat i gestió/adaptabilitat del canvi
  • Compromís amb l'organització i l'entorn

- Competències específiques:

  • Capacitat d'aprenentatge
  • Treball en equip i cooperació
  • Polivalència