Auxiliar d'infermeria

Savia Residencias Moncofa

Auxiliar d'Infermeria de Savia és el professional responsable del correcte compliment del Pla de Cures de cada persona usuària en la part de suport a les activitats de la vida diària, així com de garantir un tracte adequat i adaptat a les necessitats de la persona gran dins d'un Model d'Atenció i Cures centrat en la persona (MACCP) de Savia.

Funcions

- Donar suport/atendre la persona gran en els processos relacionats amb les activitats de la vida diària, en funció de les seves capacitats, promocionant la seva autonomia i complint les pautes establertes en el Pla de Cures de Sàvia.

- Col·laborar amb l'equip tècnic en l'execució dels programes/accions del Pla d'Atenció Individualitzada i Sàvia.

- Dur a terme les mobilitzacions i canvis posturals pautats en el Pla de Cures de la persona usuària.

- Col·laborar amb els equips de neteja i bugaderia del centre.

- Donar suport si necessari a l'equip sanitari del centre.


S'ofereix

- Incorporació en un grup de residències privades líder en gestió de centres a la comunitat Valenciana

- Possibilitat de promoció interna.

- Formació Interna a càrrec de l'empresa: Ens encarregarem que els Responsables de cures i Supervisió d'Infermeria t'ajudin en els teus primers passos.

- Gran ambient de treball

- Si la teva vocació és la Tercera Edat i sempre has tingut el desig de formar part d'un projecte gran i innovador, aquest és el teu lloc.

Requisits

- Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria -TCAE- (LOGSE) / Tècnic en Atenció Sociosanitària (LOGSE) / Tècnic en Atenció a persones en situació Dependència (LOE) / Certificat de Professionalitat en institucions socials (SSCS0208)

- Vehicle propi o capacitat per accedir al lloc de treball.

- Jornada de Treball: torns rotatius matí-tarda-nit.