És el professional responsable de dur a terme la correcta neteja de les instal·lacions de cuina, del parament i utillatge d'elaboració, aixà com de tota la vaixella i coberteria utilitzada.
Funcions
- Netejar, de manera eficaç i exhaustiva, les instal·lacions de la cuina seguint el Pla de Neteja.
- Mantenir un correcte ordre i neteja a la cuina i a la zona de magatzems de vaixella, utillatge, etc.
- Muntar i desmuntar els menjadors, mantenint un continu ordre i neteja dels mateixos i afavorint una atmosfera agradable per a les persones usuà ries.
- Col·laborar amb els cuiner/es, quan sigui possible, en tasques bà siques de preparació d'aliments.
- Emplenar correctament tots els registres que s'indiquin en els procediments de l'empresa i en el Manual d'ADIGSA.
S'ofereix
- Contracte indefinit i/o cobertura de vacances.
- Jornada completa.
- 2 caps de setmana lliure al mes
- Formació a cà rrec de l'empresa.
Requisits
- Valorable experiència prèvia en cuines en centres sociosanitaris, hospitals o similars (col·lectivitats).
- Disponibilitat per treballar caps de setmana.
- Taquiller d'aliments.
- Es valorarà disposar la següent formació: Titulació de graduació en ESO o 3 anys en Auxiliar de serveis de residència