Tècnic/a d'animació sociocultural

Savia Residencias Moncofa

El Tècnic d' Animació Sociocultural o TASOC d'un centre de SAVIA és la persona professional responsable d' implantar, realitzar i avaluar els programes d' animació i lleure i a la integració de la persona gran en el centre i en l' entorn sociocomunitari, tot això en el marc del Model d'Atenció i Cures centrats en la persona de Sàvia.

Funcions

- Implantar, realitzar, registrar i donar seguiment als programes i tallers grupals d'intervenció socials, culturals i recreatives acordats per l'equip interdisciplinari i d'acord amb l'horari d'activitats establert al centre.

- Col·laborar, en general, en la correcta acollida i integració de les persones que ingressen al centre.

- Fomentar la integració i participació de les famílies en el centre en el marc del programa SaviAcompany.

- Realitzar, i registrar correctament, seguiments mensuals a totes les persones usuàries que permetin avaluar l'eficàcia de la intervenció duta a terme en el Pla d'Atenció Interdisciplinar.

- Promocionar activitats dirigides a incrementar el sentiment d'entorn de llar, amigable de les persones grans que resideixen al centre, dinamitzant al costat del Psicòleg/a la participació de les persones usuàries.

- Analitzar, amb l'antelació suficient els indicadors, mensuals de qualitat assistencial.

- Assegurar comptar amb material adequat i en bones condicions per dur a terme els programes i els tallers planificats.







S'ofereix

- Incorporació en un grup de residències privades líder en gestió de centres en la comunitat Valenciana, comptant amb 22 centres i 1.600 treballadors.

- Si la teva Vocació és la Tercera Edat i sempre has tingut el desig de formar part d'un projecte gran i innovador aquest és el teu lloc.

- Contractació indefinida.

- Formació Interna a càrrec de l'empresa: Ens encarregarem d'ajudar-te en la teva acollida i incorporació per a una bona adaptació al teu lloc de treball.


Requisits

- Tècnic superior animació sociocultural i turística / Certificat de professionalitat de dinamització i temps lliure / Certificat de professionalitat de dinamització comunitària.

- Vehicle propi per accedir al centre, si cal.